İyi CS 1.6 Sunucuları Arıyorum
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır ara sıra CS 1.6 oynuyorum ve artık düzenli olarak girebileceğim iyi bir sunucu bulmak istiyorum. Şu ana kadar denk geldiğim sunucuların bazıları boş oluyor, bazılarında ise oyuncu sayısı çok az olduğu için oyun pek keyifli geçmiyor. Benim için aktif oyuncuların olduğu, ping değerleri iyi ve yönetimi düzgün bir sunucu olması yeterli. Farklı modlara da açığım, önemli olan sunucunun canlı ve düzenli olması. Yeni CS 1.6 Sunucuları keşfetmek için kullandığınız güvenilir bir liste veya site varsa tavsiye edebilir misiniz?
5 Views

Selam. Ben de yeni bir sunucu aradığım zaman https://unikov.net/tr/servers adresindeki listeye bakıyorum. Burada farklı CS 1.6 Sunucuları bir arada listelendiği için seçim yapmak oldukça kolay oluyor. Sunucular hakkında temel bilgileri inceleyebilir ve sana uygun olanları karşılaştırabilirsin. Ben birkaç kez bu liste üzerinden yeni sunucular keşfettim ve özellikle farklı oyun tarzlarını denemek istediğimde oldukça faydalı oldu. Eğer tek tek forumlarda veya arama sonuçlarında sunucu aramak istemiyorsan, buraya göz atmanı tavsiye ederim. Bence yeni bir Counter-Strike 1.6 sunucusu bulmak için pratik bir kaynak.