top of page

Yemek ve Mutfak Grubu

Public·14 members

Eski Counter Strike 1.6 keyfini geri yaşamak istiyorum

Selam millet, son zamanlarda eski oyunlara karşı ciddi bir nostalji hissi oluştu ve tekrar Counter Strike 1.6 oynamak istiyorum. Eskiden arkadaşlarla saatlerce CS 1.6 oynardık ve hiç problem yaşamazdık ama şimdi doğru sürümü bulmak oldukça zorlaştı. İndirdiğim bazı dosyalar virüslü çıktı, bazıları ise oyunu düzgün açmadı. Yeni ve temiz bir sürüm kurmanın en mantıklı çözüm olacağını düşünüyorum. Bu yüzden https://csget.me/tr/ sitesine denk geldim. Daha önce bu sürümü kullanan varsa performansı, server durumu ve genel oyun deneyimi hakkında bilgi verebilir mi?

7 Views
NovaStrikeX54
28 de mai.

Merhaba, ben yaklaşık birkaç haftadır bu sürümü kullanıyorum ve gerçekten eski Counter Strike 1.6 havasını yeniden yaşattığını söyleyebilirim. Kurulum sırasında hiçbir hata almadım ve oyun oldukça stabil çalıştı. Özellikle klasik CS 1.6 serverlarına bağlanmak çok kolay oldu ve ping değerleri de gayet iyi çıktı. Daha önce kullandığım bazı sürümlerde kasma ve çökme sorunları vardı fakat bunda öyle bir durum yaşamadım. Ayrıca arayüz sade olduğu için oyun daha temiz hissettiriyor. Eğer güvenilir ve uzun süre sorunsuz kullanabileceğin bir Counter Strike 1.6 arıyorsan güzel bir seçenek olabilir.

Delicious Kitchens

bottom of page