top of page

Yemek ve Mutfak Grubu

Herkese Açık·4 üye

2026’da Oyun Hobisi Nereye Gidiyor?

Sizce de 2026 oyun dünyasında 'teknik mükemmellik' bazen 'oyun ruhunun' önüne mi geçiyor? Şu an elimizdeki imkanlar muazzam; GTA VI'nın dünyasında kaybolmak veya bulut üzerinden sıfır gecikmeyle en ağır oyunları oynamak gerçek bir 'İyi Deneyim' (Good Experience). Ama bazen kendimi hala o eski bağımsız oyunlardaki (indie) veya retro klasiklerdeki o basit samimiyeti ararken buluyorum. Siz bu dengeyi nasıl kuruyorsunuz? Hobiniz hala sadece oynamaktan aldığınız keyif mi, yoksa yeni nesil teknolojileri deneyimleme heyecanı mı ön planda? Bu yıl çıkan dev bütçeli yapımlar sizi gerçekten tatmin ediyor mu yoksa siz de arada bir 'dijital detoks' yapıp sadece bağımsız yapımlara mı kaçıyorsunuz?

19 görüntülenme

Bence 2026 oyun dünyasında teknik mükemmellik bazen gerçekten oyun ruhunun önüne geçebiliyor. Grafikler, performans ve bulut teknolojileri harika bir İyi Deneyim sunsa da, samimiyet her zaman orada olmuyor. Ben dengeyi, büyük yapımlarla indie/retro oyunları dönüşümlü oynayarak kuruyorum. Hobi hâlâ keyif almak olmalı; teknoloji sadece araç. Dev bütçeli oyunlar etkileyici, ama arada dijital detoks yapıp küçük, yaratıcı yapımlara kaçmak beni daha çok tatmin ediyor. Bu yaklaşımı sıkça Betgar.blog gibi platformlarda tartışırken görüyorum.👍😀

Edited

Nefis Mutfaklar

bottom of page