top of page

Yemek ve Mutfak Grubu

Herkese Açık·14 üye

Ücretsiz ve sorunsuz CS 1.6 sürümü arıyorum

Merhaba arkadaşlar, eski günlerdeki gibi Counter Strike 1.6 oynamak istiyorum ama internette güvenilir bir sürüm bulmak gerçekten zor olmuş. Bazı sitelerde dosyalar eksik çıkıyor, bazıları ise oyun içine gereksiz modlar ekliyor. Özellikle ücretsiz ve stabil çalışan bir paket arıyordum. Araştırırken cs 1.6 ücretsiz paylaşımını gördüm ve dikkatimi çekti. Buradan indirilen Counter Strike 1.6 gerçekten sorunsuz çalışıyor mu? Türkiye sunucularına bağlanırken ping problemi oluyor mu ve kurulum işlemi kolay mı? Daha önce deneyen biri varsa yorumlarını duymak isterim.

3 görüntülenme

Ben birkaç gün önce bu sürümü denedim ve açıkçası beklediğimden daha iyi çıktı. Counter Strike 1.6 oldukça stabil çalışıyor ve klasik oynanış hissini tamamen koruyor. Kurulum işlemi çok kolay olduğu için ekstra uğraşmaya gerek kalmıyor. Ayrıca server listesi düzgün çalışıyor ve Türkiye’deki aktif sunuculara rahat şekilde bağlanabiliyorsun. Daha önce farklı sürümlerde bağlantı veya performans sorunları yaşamıştım ama bunda herhangi bir problem olmadı. Özellikle sade ve güvenilir bir CS 1.6 isteyenler için iyi bir tercih diyebilirim.

Nefis Mutfaklar

bottom of page